“Zulu the Color Run” – Festival

I løbet af sommeren var MU – Dance & Performance på turné i Danmark og Sverige med vores fantastiske samarbejdspartner hos Zulu the Colorrun.

MU bød på stort åbningsshow til “Finishline Festivalen” ved slutningen af løbet, hvor vores dansere (HipHop og breakdance) tændte op under publikum og stod for den generelle underholdning, hyping og crowdcontrol i nært samarbejde med de energiske værter (Christoffer Læssø & Rasmus Shack) og DJ Pelle Peter Jensen (P3, Lågsus).

KONTAKT OS og hør mere om mulighederne for dans, show og underholdning til din fest eller event.

Hvad sagde Zulu the Color Run efterfølgende om vores samarbejde?

“Som eventmager har jeg arbejdet med mange i branchen, afprøvet forskellige koncepter og haft mange koreografer og dansetrupper ind over diverse event-produktioner, både de store sportslige, de mere urbane og de corporate.

Ganske kort – MU Dance & Performance er simpelthen det bedste danse team jeg nogensinde har arbejdet sammen med!

Som medansvarlig for The Color Run i de fem nordiske lande har vi haft glæde af at have over hundrede tusinde af deltager og produceret over 35 events, og her er underholdning ved scenerne utrolig vigtig for totaloplevelsen. Blandt andet her har MU Dance & Performance virkelig formået at sætte et niveau, der gjorde en forskel for publikum. Der gælder både selve kvaliteten af dansen og koreografien men især, som er vigtigt med det her koncept, hypen af festen / publikum bagefter selve løbet og specielt nærvær i øjenhøjde med publikum.

Uden disse egenskaber og deres specielle indlevelsesevne vil festen ikke have været på de niveau. Gang efter gang, weekend efter weekend i mange byer i Norden i tre år i træk.

Sparring er altid en del af planlægningen og her bliver man hørt, derudover er MU Dance & Performance top-profesionelle ifht projektstyring, før, under og efter. Også deres forståelse for egen rolle og back up til de andre i et kunsteriske team, som fx dj’s, vj’s, performance artists, sangere og musikere er helt i top.

Speed of trust – når man arbejder med The MU boys, da kan man roligt læne sig tilbage, og være sikker på de håndterer a-z på bedste vis.

Husk altid at sikrer at backstage spiller med vand, frugt m.m. iflg deres rider – ellers så får du på puklen :-)

– Claus Nielsen – Tidligere partner, The Color Run i Norden
<< Tilbage til referencer