“Røde Kors” – Smid Tøjet velgørenhedsarrangement

Vi tror på, at dansen skal bruges i den gode sags tjeneste. Da vi derfor fik mulighed for at optræde til Røde Kors’ Smid Tøjet event på Docken sprang vi naturligvis til. Showet bestod af 6 dansende par og tog udgangspunkt i eventets tema, hvorfor “at smide tøjet” var koreograferet ind som en naturlig del af vores dans og performance – selvfølgelig til et sobert og professionelt passende niveau.

KONTAKT OS og hør mere om mulighederne for dans, show og underholdning til din fest eller event.

Hvad sagde Røde Kors’ eventansvarlige efterfølgende om vores samarbejde?

“Vi har haft meget stor fornøjelse af et yderst professionelt samarbejde med Mizz Understood, i forbindelse med vores event ”Smid tøjet København” på Docken d. 1. maj, 2015. Mizz Understood har været enormt imødekommende, åbne for ideer og dygtige.

Korrespondancen mellem Mizz Understood og os, som arrangører, har ligeledes været en yderst behagelig oplevelse. Der er virkelig tale om yderst professionelle dansere, som kan deres moves til perfektion og yder deres absolut bedste med et smil. Mizz Understood har fra start været meget imødekommende over at arbejde frivilligt i forbindelse med vores Røde Kors arrangement, hvilket vi takker dem meget for.

I vores feedback fra eventen har vi kun fået ros omkring disse dygtige dansere, og mange har efterfølgende spurgt ind til dem, idet deres dans var flot koreograferet og udført med stil. Vi vil til hver en tid anbefale dem, og håber på et fremtidigt samarbejde igen.”

– Projektledere Maja Thygesen, Nina Holde og Mette Grum, Røde Kors event “Smid tøjet København”

<< Tilbage til referencer