DANS MOD MOBNING

Dansen skal gøre en forskel i skolen

Velkommen til vores koncept ”Dans & Dialog”. Her kan du læse om, hvordan vi kombinerer undervisning i dans med læring om gode fællesskaber og mobning til både folkeskolen, efterskoler og gymnasier.


 

 

OM KONCEPTET

Målgruppe

Vores workshops har en bred målgruppe, der spænder over 6.-10. klasse samt efterskoler og gymnasier. Vi tilbyder både særligt udviklede workshops samt mulighed for at skræddersy forløb, fx i forbindelse med emne-uger eller lignende.


antimobHvad gør vi?

Kort fortalt er omdrejningspunktet for vores workshops ”dialog gennem dans”. Vi har udviklet helt særlige øvelser, der er designet til at udfordre eleverne kreativt og refleksivt.

I løbet af vores undervisning kommer vi igennem flere seriøse temaer, som vi bringer ned på et håndgribeligt niveau, hvor vi møder eleverne i øjenhøjde og fører en seriøs dialog på en sjov måde.


Målene for vores indsats er først og fremmest at:

  • de unge føler sig mere vidende omkring, hvad et godt fællesskab er, mobning og ansvar.
  • de unge føler sig motiverede til at gribe ind, når de oplever mobning og til at modvirke det fremadrettet.
  • de unge forstår, at budskaberne ikke blot gælder i klassesituationen men også i livet uden for skolen og på de sociale medier

For mere uddybende information om vores workshops anbefaler vi, at man downloader vores beskrivelse af projektet her for neden.

DOWNLOAD WORKSHOPBESKRIVELSE

 


 

KONTAKT OG PRISER

Vi tilbyder to forskellige typer af workshops, som du kan læse kort om her for neden. Du kan også læse lidt om, hvad lærere og elever fra tidligere besøg har synes om vores Dans & Dialog.

Intensivt forløb 6.000 kr. (inkl. moms)

I denne workshop arbejder vi intenst med eleverne i to timer. Fokus er på, at eleverne får en god blanding af øvelser, dans og faglige inputs. Der er ingen pause, men vi sørger selvfølgelig for, at eleverne får god mulighed for at røre sig gennem vores specialdesignede danseøvelser.
Prisen er inkl. op til tre instruktører. Uden for hovedstadsområdet skal også påregnes et mindre transportgebyr.

Skræddersyet forløb (tilbud gives)

I et skræddersyet forløb ligger vi vægt på, at vi i samarbejde med læreren tilrettelægger en workshop, som ligger i forlængelse af lærerens eget materiale. Et forløb kan både være spredt over én enkel dag eller flere. Det vigtigste er, at vi i samarbejde sikrer os, at eleverne får det ønskede output og en god fælles oplevelse.

 

Send os en mail med en forespørgsel eller spørgsmål, og så kontakter vi dig for nærmere aftale: info@mizzunderstoodcrew.com

 


 

HVAD SIGER SKOLERNE?

antimob3Gode stærke relationer

I Mizz Understood tror vi på, at gode stærke relationer er vejen til at gøre en forskel. Vi bestræber os derfor på at opbygge langvarige bånd med skoler og institutioner, hvilket i sidste ende har til formål at komme eleverne til gode.
De skoler vi allerede har besøgt har været glade for os, og her for neden har vi samlet et par kommentarer, som vi har fået med os på vejen fra både lærere og elever:


Høng Efterskole

Mizz Understood gav eleverne på Høng Efterskole en oplevelse, de sent vil glemme. De tre herre fangede fra første minut de 105 elever og havde dem i deres hule hånd i de to timer, de kørte deres workshop. Ideen med at lære en let danseserie og levere et lille show, gav eleverne en fornemmelse af, at selvom du ikke er født dansemus kan alle være med, det er fællesskabet, der bærer projektet.

Samtalen om at føle sig anderledes, mobning og mangel på selvværd oplevede eleverne som helt naturligt og åbnende meget op i dialogen, da de havde danset og følt sammenholdet inden. Det blev derfor et meget intimt og varmt miljø Mizz Understood dannede på en indlevende og professionel måde. Vi ser frem til, at få besøg af Mizz Understood igen.

Mette Riis, lærer på Høng Efterskole

Lundtofte Skole

“En fantastisk god og tankevækkende oplevelse for klassen, som utvivlsomt vil danne baggrund for klassens sammenhold de sidste år i folkeskolen.

Mizz Understoods workshop tog udgangspunkt i egne beretninger om mobning, som gjorde indtryk fra første minut. Alle elever var engagerede og deltagende i de efterfølgende oplæg og opgaver de blev præsenteret for. De udfordrende, men sjove danseøvelser, drengene fra Mizz Understood lærte eleverne, var med til at skabe en let stemning. Der var fra starten en meget god og tæt kontakt mellem elever og de tre instruktører. De mødte eleverne i øjenhøjde og havde deres opmærksomhed under hele workshoppen.
Der var under hele workshoppen en stemning af anerkendelse og tryghed der betød at eleverne turde byde ind med tanker og refleksioner. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Mizz Understood.”

Susanne Kamp, lærer i 7. klasse, Lundtofte Skole

Fuglsanggårdsskolen

“Mizz Understood drengene bruger dansen til at samle klassen om temaer omkring mobning. Drengene hverken dømmer eller peger fingre men engagerer eleverne i dialog omkring mobning og forebyggelse heraf. Jeg kan varmt anbefale workshoppen som et led i arbejdet for et sundt og positivt klassefællesskab.”
Ditte Christiane, lærer i 6. klasse, Fuglsanggårdsskolen

Elevernes udsagn

 

”Jeg synes, det var sjovt at danse, sådan så vi ikke bare skulle sidde stille”
Elev i 7. klasse
”Jeg har lært mere om, hvordan mobning er (nok fordi I selv har prøvet det). Det hele var bare super godt og i var VIRKELIG gode og super søde. Jeg er selv blevet drillet, ikke mobbet, og har skiftet skole. Så det var dejligt at opleve, at jeg ikke er den eneste.”
Elev i 7. klasse
”Jeg synes at det var sjovt og lærerigt, fordi vi dansede grimt. Vi var fælles om noget, og så var I gode til at forklare tingene. Kort sagt, det var mega sjovt og godt!”
Elev i 6. klasse

”Jeg har lært mere om, hvad mobning er og lært nogen gode måder at forsøge at stoppe det på”

Elev i 6. klasse

 

 

 

  1 comment for “DANS MOD MOBNING

Comments are closed.