VORES MISSION OG VÆRDIER

Missionen for Mizz Understood har været tydelig formuleret siden etableringen I 2014:

Mizz Understood har til mission at være et dansekompagni, som fejrer originalitet og kreativitet. Vi skal ikke begrænse os, men stræbe efter at berøre alle aspekter af den kreative verden og behandle vores omverden med respekt og taknemmelighed.
Vi skal være de bedste til det vi laver.

Missionen er ambitiøs, det ved vi, og det skal den være. Vi vil altid presse os selv til at af prøve nye ting for at blive bedre, og for at kunne fortsætte en stærk udvikling med konstant fokus på professionalisme og kvalitet. Det er ikke en nem opgave, men vi elsker at udfordre os selv, og vi elsker, at det er en del af vores mission.


Opbakning til de unge ildsjæle

For at kunne forny os, og forblive inspireret, er det i forlængelse af vores mission vigtigt for os at arbejde med andre talentfulde unge ildsjæle, der ligesom os, arbejder for at få sin kunst ud i verden. Mizz Understood sigter derfor altid efter at arbejde sammen med nye kreative sjæle, der ønsker at ligge sin energi i vores projekter. Dette kan være dansere såvel som fotografer, produktionsselskaber, designere eller andre former for kreative hoveder. Dette er noget vi er meget stolte af.


No Rules Allowed

På en regel-fri legeplads er der mulighed for stor kreativitet. En kreativitet som vi bruger til at udforske balancen mellem det maskuline og feminine udtryk. Vi tror på, at man som menneske kan fremstå stærkere og med mere personlighed, hvis man erkender, at vi som mennesker kan formå at håndtere mere end ét aspekt af begrebet ‘seksualitet’. Det handler ikke om, at vi skal vælge det ene eller det andet. Seksualitet handler i vores sammenhæng om, at vi skal udforske og forstå forskelligheden i menneskets seksualitet og bruge dette til at udvikle os.
Med dette in mente ønsker vi, at skabe vores egen unikke platform og trinsprog.