HVEM ER VI?

Mizz Understood er en dansevirksomhed, der laver både små og store danseproduktioner. Vi arbejder med mange forskellige dansere med det formål at løfte niveaet og fremme talent i Danmark og udlandet.


Mizz Understood faste ledelse består af 3 medlemmer:

 

PortrætSimon

Simon “G” Glæsel

G er både Glitter og Gangster. Navnet blev givet til ham af hans tætteste venner, og G har nu taget det til sig og bruger det til sit fuldeste. Navnet startede som sjov kommentar ved den ironiske reference til ham som værende Gangster. Folk der kender Simon, ved at han er ALT andet end det! Derimod er G’s personlighed fyldt med glimmer, glamour og glæde, hvilket hans dansestil også repræsenterer. G’s mål med MU er at kombinere og udnytte de 2 G’er, Glimmer og Gangster, til at blive en mere alsidig artist og koreograf.


 

Portræt Niels

Niels “Serious” Justesen

Serious er seriøs. Han har hjerte og sjæl med i alt, hvad han foretager sig. Niels er en dedikeret koreograf og Hiphop/House danser, og han er taknemmelig for at have skabt en platform i MU, som giver muligheden for at udforske og eksperimentere med nye aspekter af ham selv og sin dans. Serious er en stærk maskulin danser, men han ligger stor vægt på, at man skal være i kontakt med sine feminine side, da man herigennem kan skabe unikke muligheder for et nyt og til tider stærke udtryk igennem dansen.


 

Portræt August

August ‘’Ace’’ Mailand

Ace forsøger altid at Ace’e hvert et trin han tager på sin rejse mod at blive en bedre danser og et genkendeligt ansigt på dansescenen. Ace er et af de unge ansigter med stort talent og er derfor stolt af at være med til at lede en platform med et koncept som Mizz Undersoods. Her kan han skabe kunst og koreografere alle hans visuelle idéer ud fra det regel-frie rum, MU arbejder med. Ace’s arbejdsmoral er ung og inspirerende og lever derfor stærkt op til hans navn.