HISTORIE

Baggrund og koncept

I marts 2014 fik Simon Glæsel idéen til Mizz Understood, og han hev derefter Niels Justesen ind over projektet. Sammen præsenterede de idéen for August Mailand og Nicolaj Høholt, hvilket blev til det originale Mizz Understood.

Idéen med Mizz Understood er, at skabe et fuldkomment koncept – at samle et mandligt crew som primært arbejder med de feminine dansestile og udtryk. Dette skal resultere i leg med køn, kontrasterne derimellem og ønsket om, at noget nyt og unikt skal udspringe herfra.

Mizz Understood har fra dag ét ønsket at underholde og overraske sit publikum. Målet er at plante tanker og skabe indtryk hos dem, som oplever crewets arbejde.

‘’Vi ønsker at få publikum til at reflektere over deres oplevelse – og alle refleksioner er gode refleksioner for os. Det kan godt være at, vi er unge i MU, men vi har idéer og visioner der afspejler talent og professionalisme”

– Simon Glæsel.


Mizz Understood i dag

Tiden er gået stærkt, og MU er i dag et etableret dansekompagni med stor erfaring bag sig. Vi vil altid fortsætte med at udvikle vores forretning i overensstemmelse med vores mission og værdier.

Strukturen ser også anderledes ud den dag i dag, da Nicolaj Høholt er overgået fra at være danser til at være en del af vores dygtige produktionshold. Mizz Understood er således ledet af Simon Glæsel, Niels Justesen og August Mailand.


Vores navn

Navnet Mizz Understood, er et ordspil, der reflekterer tankerne i vores mission og værdier – legen mellem de maskuline og feminine aspekter af dansen, samt legen med publikum og deres forståelse af, hvad de ser.