“Fitness World” – Julefrokost

I både 2014, 2015, 2016 og 2017 har vi haft fornøjelsen af et fantastisk samarbejde med Fitness World (FW). Begge år var vi så priviligerede at optræde for FW’s medarbejdere i både Århus, Odense og København. Temaet var i 2015 “Galla”, hvilket vi komplementerede med et “Great Gatsby” inspireret show bestående af tre par. Den sidste optræden var i Frederiksberg-hallerne, hvor knap 1.000 medarbejde var med til at give god energi til scenen.

I 2016 blev det til flere forskellige temaer – hvor især “Juleglitter” (se billeder for neden) og “Arbejder” temaerne skinnede igennem og skabte stor glæde hos publikum

2017 blev til et fantastisk underholdende og humoristisk medley af genkendelige sange fra 90’erne frem til nu.

KONTAKT OS og hør mere om mulighederne for dans, show og underholdning til din fest eller event.

Hvad sagde Fitness World efterfølgende om vores samarbejde?

“Vi har haft fornøjelsen af, at opleve Mizz Understood, da vi i forbindelse med afholdelse af kædens årlige julefrokoster i hhv. København og Aarhus, havde booket disse seje dansere.

Mizz Understood levede fuldt ud op til vore forventninger. Ud over at være rigtig dygtige dansere, er de meget professionelle og leverer et show, som var en stor succes for vores i alt ca. 1000 ansatte. De kom helt ud over scenen og deres udstråling og energi ramte plet.
Det er ikke sidste gang, at vi booker Mizz Understood, for med deres professionalisme, timing og sans for et godt show – vil alle, unge som gamle helt sikkert nyde deres performance.

Hermed de bedste anbefalinger.”

– Ditte og Julie, Administrationen “Fitness World” (2014)
“Vi har haft stor fornøjelse af et meget professionelt samarbejde med Mizz Understood, i forbindelse med Fitness Worlds årlige julefrokoster i Århus, Odense og København. Hele processen mellem Mizz Understood og os, som arrangører, har ligeledes været en rigtig god oplevelse.

Der er virkelig tale om yderst professionelle dansere, som kan deres kram og leverer et show hver evig eneste gang!

Vi har kun ros at sige om disse dygtige dansere og det er bestemt ikke sidste gang vi booker dem til et show.

Vi vil til en hver tid anbefale dem.”

– Louise Ager, Uddannelses- og holdkonceptansvarlig “Fitness World” (2015)
<< Tilbage til referencer