PRODUKTION OG EVENTS

I Mizz Understood arbejder vi med flere forskellige typer af produktioner, som vi overordnet inddeler i to kategorier:

  • Creative Directing/koreografisk arbejde
  • Underholdning til events.

Om vi taler koreografisk arbejde eller event-underholdning arbejder vi med samme udgangspunkt. Vi tager afsæt i egne kreative idéer, men trækker samtidig på vores store netværk af tilknyttede dansere og performere og sammensætter, afhængigt af settingen, det mest optimale og fængende show, der tilgodeser alle ønsker og situationer.

 

CREATIVE DIRECTING 

I Mizz Understood er vi alle uddannede dansere og koreografer og har tilsammen stor erfaring med både store og små produktioner.

Begrebet Creative Directing dækker i vores optik over hele processen i en produktion fra start til slut. Som creative directors løfter vi dermed alle opgavens elementer, helt fra kommunikationen mellem produktionens interessenter til den koreografiske udformning og visuelle detaljer. I vores roller heri, ser vi det som vores hovedopgave at skabe visuel smuk kvalitet, som alle er mere end glade og tilfredse med.

Netop det visuelle fylder en stor del af vores arbejde, da vi lægger stor vægt på, at produktioner skal være konstant dynamiske, underholdende og interessante for et publikum. Det værende sig både ved videoproduktioner, scene performance, artist arbejde og alle andre områder, hvor creative directing spiller en central rolle.

Under Referencer kan du læse om, hvad et par af vores udvalgte samarbejdspartnere har at sige om vores kreative arbejde, produktioner og afvikling af events.

 

INTET ER FOR SMÅT ELLER STORT, KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER

 

EVENTS 

Vi er samtidige specialiserede og leveringsdygtige inden for afvikling af events. Ud fra kundens ønske sammensætter vi lige præcis det show eller underholdende indslag, der passer til eventet.

Om det er det helt store glittershow med akrobatik, dans og livemusik, eller om det er det lille danseshow bestående af en håndfuld særligt udvalgte dansere, så sætter vi en ære i kvalitet og professionel afvikling.

Vi laver alle typer af events. Her for neden er et par eksempler på, hvad det kunne være:

  • Sommerfester
  • Julefrokoster
  • Polterabend
  • Konfirmationer
  • Fødselsdage
  • Bryllupper

Under Referencer kan du læse om, hvad et par af vores udvalgte samarbejdspartnere har at sige om vores kreative arbejde, produktioner og afvikling af events.

Send os en mail med en forespørgsel eller spørgsmål, og så vender vi tilbage hurtigt med vores forslag og kreative indspark.