HVAD TILBYDER VI? FIND INSPIRATION

Vi tilbyder professionel underholdning og shows med alle typer dans, musik, specialist performere, smukke kostumer og kreativ koreografi.

Show og underholdning til firmafest, konferencer, events, fødselsdage, sommerfest og julefrokost

I MU – Dance & Performance sætter vi en stemning via vores koreografier, dans og show og arbejder kun med de bedste performere landet har at byde på.

Vi er professionelle koreografer med speciale i at skabe unikke og underholdende shows til events i virksomheden (internt og eksternt) samt privaten. Vores mål er altid at skabe glæde, smil, interaktion og festligt humør blandt publikum, medarbejdere og gæster.

SE VIDEO OG BILLEDER FRA TIDLIGERE SHOWS OG KONTAKT OS HER

Vi har gennem tiden opbygget succesfulde erfaringer med dans og shows til bl.a.:

. . . og meget mere.
Se hvad vores kunder synes om vores arbejde, og kontakt os for en uforpligtende dialog om, hvordan vi sammen kan skabe et underholdende indslag som passer lige præcis dig og dit formål.

 

Eksempler og inspiration til typer af shows og indslag

Vores speciale er at skabe professionel dans, koreografi og underholdning til events i virksomheden (internt og eksternt) samt privaten.

Hvad enten der forelægger ønske om ren underholdning, teambuilding, konference-opkvikkere, mange eller få dansere og/eller andre typer af performere, sammensætter vi lige præcis det indslag, som kan tilføre lejligheden ekstra værdi i form af bl.a. energi, medarbejderglæde, overraskelse og underholdning.

Her ser du et par eksempler, som kan bruges til inspiration. Vi har selvfølgelig mere og andet at byde på – send os blot dine ønsker her.

Event- og temashow

Har dit event et særligt tema, som ønskes afspejlet i underholdningen?  Vi skræddersyer et underholdende indslag, der forholder sig til jeres tema og sikrer den røde tråd på aftenen. Se bl.a. eksempel på et show James Bond tema hervi lavede til Lakrids by Johan Bülow.

Varighed: Typisk 5-15 min. per show med mulighed for flere optrædener til samme event

1454877273_dancer_2

Produktfremvisning og Lancering

Vi skaber en unik og anderledes præsentation af udvalgte produkter/services. Det kunne være via et unikt dansende modeshow eller en kreativ koreografisk fremvisning, der ligger i forlængelse af virksomhedens kerneprodukter og værdier. Fokus er her på at skabe den perfekte balance mellem underholdning og præsentation. Se inspirationsvideo fra modeshow her.

Varighed: Afhænger af ønskerne for fremvisning

1454877300_checklist

Flashmob / Surprise performance

En overraskende performance, hvor danserne i al hemmelighed har befundet sig blandt gæsterne for herefter at overraske med en underholdende optræden, der skal skabe smil, glæde og overraskende reaktioner fra deltagerne. Noget der kan snakkes og berettes om resten af dagen/aftenen. Se reference og eksempel her.
Varighed: Typisk 5-15 min.

Konference Opkvikkeren/Teambuilderen

Et indslag med en enkelt eller flere instruktører med formålet om at aktivere deltagerne på fx en konference med nem og sjov bevægelse, der efterfølgende kan snakkes om og grines af blandt deltagerne. Graden af interaktivitet tilpasses alt efter formål og målgruppe.

Varighed: Typisk 20-30 min.